«

»

Zápis ze zasedání RVCÚ dne 23.10. v Nepomukách

Zápis ze zasedání RVCÚ dne 23.10.2013 v Nepomukách

Návrhy na úpravu textů a propozic v pravidlech VCÚ

 

1.            pr. 3.2. Maximálně 13 soutěží, vybraných na listopadovém…..

                               Počet soutěží pro následující ročník se stanoví hlasováním na podzimní schůzce…

2.            pr. 5.20. a)          musí být k dispozici dvě soutěžní dráhy, základny a ke každé vlastní sada terčů.

3.            pr. 7.11.               Přestávka mezi kategoriemi bude nejvýše 40 30 min, žádné…

4.            pr. 7.15.               Po ukončení přípravy na základně, musí mezi půlspojkami projít plošně vložený papír.

5.            pr. 9.4.                 ….  Při shodnosti bodů dvou a více družstev o celkovém pořadí rozhodne větší počet 1. 2. 3. a dalších míst. …..

6.            pr. 10.13.             Má povinnost před zahájením soutěže v součinnosti s hlavním rozhodčím překontrolovat regulérnost soutěžní….

7.         pr. 10.18.1.        Má povinnost si ve svých řadách zvolit předsedu mluvčího. který při shodném výsledku rozhodování o problému bude mít právo, rozhodnout.

8.        pr. 10.18.2.         V případě shodného výsledku hlasování RVCÚ o problému v soutěži, budou svolání vedoucí družstev dané kategorie a rozhodne se hlasováním.

9.           pr. 10.19.             …. Tuto listinu stvrdí svým podpisem člen RVCÚ a bude vyvěšena u průběžných výsledků VCÚ k nahlédnutí předá jí hlavnímu rozhodčímu.

 Témata bez finální podoby

1.            Vytvoření soutěžní pauzy ve VCÚ od 14.7. do 15.8., formou zakomponování do podmínek pro               pořadatele. Pro rok 2014 je individuální řešeno s konkrétními  pořadateli.

2.            Umožnění návrhu H. Třešňovce na pořádání soutěže s jedním pokusem na nástřikové terče a                druhým na sklopné, s jedním finálním bodovým ziskem ze soutěže. Odvolání na ,,směrnice            hs“ pravidlo 61 o sčítání bodů z jednotlivých disciplín.

 

Zasedání se zúčastnili všichni členi RVCÚ a všech bodech výše uvedených se shodli bez vyjímek.


Zapsal: Jan Beneš

 

O autorovi

Martin